VAŽNO - prijave za znanstveni skup

Prijave za znanstveni skup u Imotskom primaju se do 1. rujna 2011. Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

 

Program znanstvenog skupa

Donosimo program skupa u Imotskom. Više detalja OVDJE.

 

Znanstveni skup i godišnja skupština u Imotskom

Ovogodišnje okupljanje Društva održati će se u Imotskom od 10. do 14. listopada. Suorganizacija Znanstvenog skupa i Godišnje skupštine povjerena je Upravi za zaštitu kulturne baštine, Konzervatorskom odjelu u Imotskom. Utvrđena je tema skupa: Istraživanja u Imotskoj krajini. Rezultati novih istraživanja prezentirati će se putem sekcije Postera.
Priopćenja smiju trajati 15 minuta zajedno s projekcijama. Društvo predavačima plaća dva noćenja s doručkom u hotelu, u dvokreventim sobama. Predavači koji su članovi Hrvatskog arheološkog društva ne plaćaju kotizaciju, a za ostale sudionike ona iznosi 200 kuna. Prijave za sudjelovanje na skupu primaju se do 1. rujna na adresu Društva (Tomašićeva 6) ili e-mail tajnice Društva (jbalen@amz.hr).
Opširnije obavijesti o prometnim vezama i smještaju kao i sažetci i raspored predavanja objavit će se na web stranicama Društva (www.hrvatskoarheoloskodrustvo.hr).

 

 

Znanstveni skup i godišnja skupština u Imotskom

Ovogodišnje okupljanje Društva održati će se u Imotskom od 10. do 14. listopada. Suorganizacija Znanstvenog skupa i Godišnje skupštine povjerena je Upravi za zaštitu kulturne baštine, Konzervatorskom odjelu u Imotskom. Utvrđena je tema skupa: Istraživanja u Imotskoj krajini. Prijave za predavanja na skupu primaju se najkasnije do 1.6. Rezultati novih istraživanja prezentirati će se putem sekcije Postera.
Priopćenja smiju trajati 15 minuta zajedno s projekcijama. Molimo autore da do 1. lipnja za glavnu temu skupa, kao i za sekciju Posteri dostave na adresu Društva (Tomašićeva 6 ili e-mail tajnice Društva: jbalen@amz.hr) naslov i sažetak priopćenja.
Društvo predavačima plaća dva noćenja s doručkom u hotelu, u dvokreventim sobama. Predavači koji su članovi Hrvatskog arheološkog društva ne plaćaju kotizaciju, a za ostale sudionike ona iznosi 200 kuna.
Opširnije obavijesti o prometnim vezama i smještaju objavit će se uskoro.

 

 

povratak na vrh >>