Hrvatsko arheološko društvo, Newsletter #6. 28.09.2015.
View this email in your browser

Newsletter HAD-a

ZNANSTVENI SKUP ŠIBENIK

Znanstveni skup i godišnja skupština HAD-a

Rezultati arheoloških istraživanja na prostoru Šibensko-kninske županije.


6. - 9. listopada 2015.

Na stranicama Društva nalazi se konačni program skupa i knjigu sažetaka. Program možete pogledati ovdje
Program se također nalazi na profilu društva na Academia.edu društvenoj mreži.
Smještaj za sudionike skupa i predavanaja biti će u hotelu Vrata Krke http://vrata-krke.hr/Priopćenja s projekcijama smiju trajati najviše 15 minuta. Društvo predavačima u hotelu plaća jedno noćenje s doručkom, u dvokrevetnim sobama.

Kako do Vrata Krke?
Autobus za Lozovac (staje kod hotela "Vrata Krke") s Autobusnog kolodvora u Šibeniku kreće u: 9:00, 11:15, 14:15, 15:30, i u 20:15 sati.

Važno!

Promjena statuta DruštvaObavještavamo da je na stranicama društva objavljen novi statut Društva. Molimo članove da ga prouče i pročitaju do godišnje skupštine Društva. Primjedbe, dopune ili izmjene molimo dostaviti na mail Društva što prije.
Statut možete pronaći ovdje.

In memoriam

U nedjelju, 30. kolovoza 2015., napustio nas je prof. dr. Aleksandar Stipčević, arheolog, albanolog, bibilolog, bibliograf i knjižničar, erudit i entuzijast širokih interesa, te dugogodišnji član Društva. Prof. dr. Stipčević je čovjek koji je ostavio značajan trag u znanosti i velikom broju hrvatskih institucija.

VAŽNA OBAVIJEST!

Poštovani članovi, ukoliko se još niste odazvali na ovu obavijest molimo obratite pažnju!
Prema novom zakonu o udrugama svaka udruga je dužna voditi popis svojih članova s podacima koji sadrži podatke o osobnom imenu (nazivu), osobnom identifikacijskom broju (OIB), datumu rođenja, datumu pristupanja udruzi, kategoriji članstva, ako su utvrđene statutom udruge te datumu prestanka članstva u udruzi, a može sadržavati i druge podatke.
Koristimo ovu priliku da Vas zamolimo, ako već niste da nam što hitnije dostavite ove podatke na email društva. hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr

UPUTE ZA NEWSLETTER

VAŠE OBAVIJESTI

Vrlo rado ćemo i Vaše obavijesti slati kroz naš newsletter koji će izlaziti više puta godišnje. Kako bi i Vaše obavijesti, koje Vam šaljemo ovim putem, bile što kvalitetnije molimo Vas da uredništvu olakšate posao te da tekst ne prelazi 700 slovnih mjesta, a za najave izložbi i znanstvenih skupova molimo vas da tekst oblikujte u kratke natuknice. Načelno, kao model možete koristiti prethodni broj Newslettera. Ukoliko su informacije o događanju koje najavljujete postavljene na mrežne stranice molimo Vas nam da nam dostavite i link na njih. Uvijek je ljepše ako je popraćeno fotografijom po Vašem izboru. Također ukoliko imate informaciju da netko od članova društva ne prima newsletter biti ćemo zahvalni ako ga proslijedite te sugerirajte članu da se može prijaviti na listu klikom na predviđeni link na dnu newslettera ili neka valjanu adresu pošalje na službeni mail Društva.
hrvatsko.arheolosko.drustvo@zg.t-com.hr

Zapisinici, izvještaj o radu

godišnja skupština i zapisnik sjednice Središnjeg odbora

Navedene zapisnike možete pročitati na stranici "zapisnici Središnjeg odbora" ili "zapisnici godišnjih skupština". (na stranice možete otići i pritiskom na link)

Izvještaj o radu Društva možete naći ovdje.
Our mailing address is: